“Бела” се изложи срещу опашкар

“Беласица” игра слабо и резонно не успя да победи опашкаря “Балкан”. Мачът в Коларово, игран пред 100-тина зрители, завърши 1:1. При проверката на картотеките нещата тръгнаха зле за гостите, след като се оказа, че грешка в медицинския протокол автоматично лишава титулярния им страж Емил Петров от участие в срещата. Резервата Виктор Вълчев още не беше превключил на състезателни обороти, когато в 5-та мин. Вл. Кабранов простреля мрежата. Бранителят на “Балкан” Цветослав Ботев игра с ръка в пеналта 9 минути по-късно, но действието му не предизвика интереса на главния съдия Йото Гарабедов, който веднага бе награбен от рехавата публика. Комитите постепенно затънаха в безплодни многоходови акции, а разсеяността им в задни позиции отвори сериозни възможности пред играещия президент Иван Редовски и Ивайло Цветанов, който в 82-та мин. нахлу отдясно и с мощен шут прати топката под гредата на Благой Стоянов. До края балканци можеха да откраднат всичките точки, ала резервите Ивайло Златев и Сибил Карагьозов от чисти позиции не успяха да сторят пълния обрат срещу дезориентираните домакини.
“Беласица” е отбор с традиции в “А” група и каквото и да вземеш срещу тях, е добро дошло. Имахме по-чистите положения, но равенството е справедливо. Цялата строгост на закона се стовари върху “Балкан” заради грешка в медицинския протокол и добре че не се наложи принудителна вратарска смяна на справилия се добре Вълчев, защото трябваше да пращам под рамката полеви играч”, коментира Ив. Редовски.
“БЕЛАСИЦА”: Бл. Стоянов, Смилков, М. Георгиев, Костов, Граминов, Танев, Макенджиев /70-Динев/, Бояджиев /40-Кръстев/, Таушанов, Спасов /82-Назъров/, Кабранов.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *