Бензин в кръвта! Стотици на откриването на „Мотосезон 2021” в Благоевград

Стотици любители на силните изживявания и машините на две колела се стекоха  в Благоевград за откриването на „Мотосезон 2021”. Най-нетърпеливите започнаха да пристигат на Пологона край града близо час преди официалния старт, а по-късно целият район бе огласен от хеви- метъл музика и мощен рев на мотори.

„За настоящото 17-о откриване на сезона очакваме  над 1000 мотористи основно от Югозападна България и София. Идеята е да се видим и поздравим, а и по-опитните да покажат майсторство. Бих искал да пожелая на всички на първо място здраве, късмет и благоденствие”, сподели организаторът Николай Янчев, председател на благоевградския мотоклуб „Кралете на пътя“.

Той припомни,че заради пандемичната обстановка миналата година не е имало откриване. Затова и „ тръпката”, адреналина сега са по-големи, още повече че в съчетаване с Цветница мото-маниаците празнуват две в едно. 

Събитието започна с водосвет и молебен за здраве и безаварийно каране, отслужен от отец Светослав Кючуков, след което мотористите поздравиха жителите на Благоевград с обиколка по улиците на града. След шествието колоната се върна отново на полигона, а кулминацията в програмата бяха демонстрациите с мотори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *