Бен Афлек и Марк Антъни похвалиха Дженифър Лопес

Бившите на Дженифър Лопес – Марк Антъни и Бен Афлек, не спират да я хвалят. Те описаха колко талантлива и красива е тя и как се отдава на работата си, в специална статия за “In Style”.

“Не знам дали хората го знаят, но най-впечатляващото нещо в нея (а списъкът е дълъг) е нейната изключителна работна етика. Тя има това смирение, съчетано с основното предположение, че не само трябва да работиш невероятно усилено, за да успееш, но после трябва да продължиш още по-далеч”, коментира Бен.

Актьорът призна, че е бил покорен и отнесен от това, което тя се отдава да прави всеки ден и сериозността, с която приема работата си. Джей Ло постигала целите си, била тиха и отдадена, обяснява той.

Афлек е работил с много успешни хора в развлекателната индустрия, но смята, че Лопес е най-трудолюбивият човек в този бизнес.

Веднъж той я питал: “Къде пазиш този фонтан на младостта? Защо изглеждаш по същия начин, по който изглеждаше и през 2003 г.?”.

“Специалното нещо при Дженифър е нейната способност да вижда и разбира нещата, преди те да се случат.”, споделя Марк Антъни.

Певецът също смята, че тя е отдадена на работата.

“Тя е първата, която влиза в стаята и последната, която си тръгва.”, обяснява той.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *