HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бербатов в голям скандал! Нарекоха го “чехъл”

Фенската групировка на ЦСКА-София “Animals” публикува остра позиция срещу решението на Димитър Бербатов да подпише за 6 месеца с Берое (бел.а. въпреки че подписът му със старозагорци не е потвърден официално).

Те се настроиха срещу легендата на българския футбол, тъй като не е избрал да подпише с учредения от Гриша Ганчев през миналото лято отбор. Привържениците нарекоха Бербатов “чехъл”, а освен това се заядоха и с “държавния” отбор Берое, наричайки го “Марица – Изток”.

“Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли – мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира – или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.

Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил.

Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.

Желаем ти успех и се надяваме да “оправиш футбола ни”. Ако Елена ти позволи, разбира се”, пише в съобщението на “Енималс”, публикувано във Facebook.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *