HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бербатов зарязан от жена си

Димитър Бербатов не живее с половинката си Елена и двете им щерки Деа и Елиа от две-три седмици. Футболната съпруга събрала няколко куфара с дрехи и покъщнина и се е нанесла в лятната резиденция на мъжа си в Слънчев бряг.

Въпреки това обаче няма опасност семейството да бъде разбито не само защото Митко и Елена продължават да съжителстват без брак, но и защото раздялата им била временна. В момента бившият нападател на “Манчестър Юнайтед” буквално не спи, тъй като е луднал покрай организацията на благотворителния мач на 14 юни, когато в София ще се изсипят най-големите звезди на европейския и световен футбол. На терена на Националния стадион ще се разтъпчат Рио Фърдинанд, Дуайт Йорк, Роби Кийн, Нуно Гомеш, Райън Гигс, Гари Невил, Патрис Евра, Роберто Карлош, Робер Пирес, Франческо Толдо и още, и още.

За да подсигури футболисти от такъв калибър, Бербо от месец не се е прибирал в имението си под Киноцентъра в “Бояна” и митарства из Европа. “От уважение към футболистите Митко държи да отиде на крака при тях и да ги покани лично. Затова с Елена от известно време си комуникират само по телефона”, коментират близки до популярната двойка.

Макар като половинка да е свикнала мъжът й периодично да отсъства от дома им, Елена шокирала Бербо с решението си да замине за морето с децата, въпреки че той планирал семейна ваканция, но чак след благотворителното събитие, съобщава Пик. “Елена дори се е заканила, че няма да удостои с присъствието си мача на стадион “Васил Левски”, за да не й се нахвърлят журналисти и папараци. Знаете, че тя не обича светския шум. Митко не е много очарован от това нейно намерение, тъй като някои от звездите ще бъдат придружени в София от своите половинки и смята, че е редно Елена да бъде редом до него, ако не на самия мач, то поне по време на официалните вечери и другите събития, планирани в дните преди и след двубоя”, допълват източниците на “Ретро”.

Елена Щилянова обаче била на мнение, че не може да си губи времето със скучни вечери. Грижовната майка е ангажирала плътно летните месеци за своите две момичета Деа и Елиа и не искала да прекъсва заниманията им при известна педагожка от Варна. Госпожата била наета за цялото лято и няколко пъти в седмицата посещавала резиденцията на Бербатов в Слънчев бряг, за да обучава момичетата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *