Бербатов и Елена влюбени като ученици

Влюбени като ученици са Димитър Бербатов и съпругата му Елена. Футболното семейство бе забелязано в столичен ресторант, където си гукаха нежно, малко преди нападателят да отлети за Индия.
Отношенията между двамата не изглеждат променени, напук на слуховете, че договорът с индийския тим е скарал съпрузите сериозно. Те изглеждат толкова щастливи и влюбени един до друг, че разсеяха всякакви слухове за връзката си, пише HotArena
Звездната двойка наваксва с интимностите преди заминаването на Бербатов, а Елена очевидно неохотно се разделя с него. Тимът на Бербо започва тренировки от 17 ноември и футболистът ще рита за индийския отбор цели 5 месеца, срещу сумата от 1 милион евро.
Двойката в момента обаче не мисли за пътуването, а се наслаждава на времето, което има. В столичното заведение двамата се отдадоха на любовни ласки и изглеждат спокойни един до друг.
Въпреки множеството медийни спекулации през годините, че Бербатов и жена му са пред раздяла, напук на слуховете двамата все още са щастливо обвързани.
Това личи и от фотосите, на които двамата се прегръщат, пише „България днес”.
Въпреки че децата им липсваха, влюбените се наслаждаваха на компанията си, както и на времето, което са откраднали лично за себе си. Двамата имат две дъщери–Деа–родена през 2009 година и Елиа–родена през 2012.
За техен трети наследник се шушука от доста време насам и то от доста години. Ако двамата се решат за трето дете, то това ще е след не по-малко от една година.
Междувременно вече е известно къде ще живее футболистът. Той е настанен в суперлуксозен хотел, а една от прищевките, които е изразил, е да има лични масажистки.
Последното явно не смущава особено Елена, тъй като тя отдавна му има доверие. А и Бербатов се е доказал като верен съпруг и баща.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *