Бербатов обмисля историческо решение

Димитър Бербатов е на път да вземе историческо решение. Най-популярният благоевградчанин в света обмисля да сложи край на кариерата си.

Бербо продължава да бъде без отбор близо година. Той не е играл официален мач от пролетта на 2016 година, когато се раздели с гръцкия ПАОК.

В момента към 36-годишния ветеран има три предложения, които обаче се разминават с неговите условия. Едното е от Европа, а останалите две от Щатите и Азия (най-вероятно Китай).

При положение, че се размине с тях, не е изключено седемкратният победител в анкетата „Футболист №1 на България” да приключи с изявите си на терена, пише блиц.

Според наши източници Бербатов е готов да съчетае подготвения от него благотворителен мач на 14 юни в София с бенефис и по този начин официално да обяви приключването на дългата си и пълна с успехи футболна кариера.

Припомняме, че в средата на юни на Националния стадион „Васил Левски” ще се състои двубой, организират от фондациите на Димитър Бербатов и на португалската легенда Луиш Фиго. Очаква се в срещата да вземат участие известни имена от световния и европейския футбол. Вече са отправени покани към мегазвездите Меси и Роналдо.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Пърчо

    И кое му е историческото на решението? Нито е първият, нито последният, който завършва кариерата си!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *