Бербатов показа тортата от рождения си ден, дъщерите му го обсипаха с любов

Футболният талант от Благоевград Димитър Бербатов повдигна леко завесата на личния си живот, като публикува на страницата си в социалната мрежа снимки от рождения ден. Без големи тържества и в семейна обстановка бившият нападател отбеляза 43-ата си годишнина. Той показа кадър от празничната вечер, като изобщо не изглежда да е имало шумно парти или компания.

Митко е известен с умереното си поведение и винаги е избягвал ненужната суета около семейството си. Затова избрал личния си празник да го прекара единствено със семейството си – половинката Елена и дъщерите Елиа и Деа /сн. 1, 2/. От качените на страницата му снимки се вижда стаята с приглушена светлина, а на масата има единствено семпла шоколадова торта с една свещичка /сн. 3/. Рожденикът сам си прави селфи за спомен с таблета. Бербо умишлено е избрал да бъде смирен в дните преди наближаващия през март важен изборен конгрес на Българския футболен съюз. Той е считан за фаворит да заеме поста на подалия оставка Борислав Михайлов. 

„Честит рожден ден на най-добрия татко! Благодаря ти за всичко, на което ме научи и направи за мен. Обичам те, докато смъртта ни раздели. Ти винаги ме удивляваш с решимостта си, грижовността си и истинската любов към нас“, поздравява го голямата дъщеря Деа.

Куп световни легенди на футбола поздравиха Бербатов с видеообръщение и му пожелаха успех на предстоящите избори във футболния съюз. „Мой брат от друга майка, желая ти успех на изборите, защото ти ще спечелиш! Имаше страхотна техника като футболист, но като човек аз открих невероятна личност, честен, гордост за България. Искам моят брат да бъде избран, защото знам, че той ще бъде добър. Берба, обичам те, грижи се за себе си“, каза бившият му съотборник от „Манчестър Юнайтед“ Патрис Евра в специално видео. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *