Бербатов разби всички рекорди! Вижте колко ще гушне от мача на звездите!

На 14 юни на зеления килим в София ще излязат куп звезди на световния футбол по покана на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Очаква се най-голямата сензация на събитието да бъде Дейвид Бекъм. Португалската легенда Фиго гарантира за неговото участие в благотворителния Мач на звездите. Разделени в два отбори, куп величия на световния футбол от последните години ще играят за не едва и две добри каузи.

Както знаем, приходите от мача ще отидат директно в касите на двете фондации – на Димитър Бербатов и на Луиш Фиго. И двамата футболисти подкрепят таланти в различни области и отдавна са доказали, че са толкова добри в благотворителността, колкото и на терена. Със сигурност организацията на подобно мащабно събитие никак не е лесна и евтина, но се очаква усилията им да бъдат щедро възнаградени.

се превърна в топ спортно събитие. През 2017г. това безспорно ще бъде Мачът на звездите. Камата прибра около 3 млн. лева приходи. Те отидоха в неговия джоб и за покриване на направените разходи. Очаква се Димитър Бербатов да подобри този рекорд, събирайки около 4-5 милиона.

Усилията на Димитър Бербатов ще бъдат възнаградени

Засега не се забелязва особен интерес към пропуските за грандиозния мач. Те са на доста висока цена и определено не са по джоба на всеки българин. Но се предполага че в последните седмици преди събитието ще има по-голям наплив на желаещи за билети. Тогава ще бъдат известни и всички звезди, заради които феновете биха отишли на терена, пише retro.bg.

Всички приходи от благотворителното събитие нямат да отидат за обезпечаване на организаторите и участниците, а за каузите на техните фондации. Димитър Бербатов се надява на по-голям брой желаещи да подкрепят каузата. В замяна на закупения билет те ще получат не само възможността да видят на живот куп футболни звезди, но и удовлетворението, че са направили добро дело.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *