Бербатов се прозява от скука край жена си

Откакто не играе активно футбол, Бербатов има достатъчно време за семейството си, но не се чувства удовлетворен. Легендарният голмайстор се чувства отегчен в компанията на жена си Елена, а и тя не изглежда радостна, когато е с него. Онзи ден двамата обядваха заедно в центъра на София и в ресторанта не си размениха нито дума.

Митко и майката на дъщерите му – 8-годишната Деа и 6-годишната Елиа, заситиха глада си на терасата на луксозно бистро на ул. „Оборище”. Половинката на футболиста беше облечена доста неглиже – с червен анцуг и потник, но въпреки това привличаше похотливите погледи на преминаващите по тротоара господа. Два пъти раждалата жена няма силикон или други пластични корекции по тялото си, а не използва и грим, което обаче не я прави по-малко красива и сексапилна.

Елена отнесе доста мъжки въздишки, докато похапваше телешки стек с манатарки в заведението. А единственият, който не проявяваше заинтересованост към нея, беше Бербатов. Бившият играч на „Манчестър Юнайтед” бе забил поглед в айфона си и бореше скуката с четене ва последните спортни вести. Обядът му се състоеше само от айран, който футболистът консумираше директно от пластмасовата бутилка.  Когато жена му се нахрани, звездата на най-популярния спорт извади две банкноти от по 20 лева и ги подхвърли на масата. После с половинката му напуснаха ресторанта, без да дочакат сервитьор да им вземе парите.

Съпрузите запазиха мълчание и докато крачеха към паркирания наблизо автомобил на Бербо – „Бентли Континентал”. Струващата четвърт милион лимузина превозва Митко и Елена отскоро, а преди това нападателят използваше за транспорт по-стар модел на същия производител. И предишната, и сегашната кола на 37-годишният милионер са с регистрационен номер 9009. Числото 9 се мъдреше на фланелката на Бербатов по зелените терени и той е убеден, че му носи успех и късмет, пише Уикенд.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *