Бербатов стана световен посланик на новоизгряващ азиатски букмейкър

Футболната звезда от Благоевград Димитър Бербатов стана световен посланик на един от новите букмейкъри в Азия, базиран в Тайланд, където доскоро имаше бум на уредени срещи. Договорът на Бербатов е до края на 2022 година, допълниха в официалното съобщение от компанията, която смята да пробива на пазарите в Китай и Япония.

„Това е ново предизвикателство за мен, но смятам да го прегърна с моя стил и ентусиазъм, помагайки на феновете да намерят нови начини, по които да се насладят и да се ангажират със спортовете, които обичат. Договорът беше лесно решение за мен”, сподели пред europeangaming.eu Бербатов.

Това е втората роля на Бербатов на посланик. Той изпълнява такава и за „Манчестър Юнайтед” в Азия. Бербатов почти официално влезе и в надпреварата за БФС заедно със сегашния член на изпълкома Петър Величков, който е бивш ръководител на няколко петролни фирми в България. Плановете на всички обаче се провалиха, като дойде втората вълна от коронавирус и Министерството на здравеопазването посъветва сбирката на 11 декември да не се състои.

Седмица след писмото на министър Костадин Ангелов обаче няма официално решение от страна на БФС за отлагане. Само преди няколко дни Бербо отново влезе във фокуса на общественото внимание с трогателен пост и черно-бяла снимка на личния си профил в социалната мрежа. Фотографията е отпреди няколко десетилетия и на нея Бербатов играе пред мизерния панелен блок с топка. Под снимката той е написал:

„Обучение в балкански стил 
Да, хора! Исках да ви покажа точно тази снимка от книгата ми. Защо? Вижте обстановката и условията. Това беше домът преди време. Спря ли ме това да не преследвам топката? Не… Дали не ме спря да хвърлям топката във въздуха и да се опитам да я контролирам всеки ден? Не… Въпросът е, че вероятно всеки има своя трудна история за разказване. Но ти не спираш да правиш това, което обичаш да правиш… Намери начин… СВОЯ ПЪТ! Сякаш намерих пътя си. И също така… осъзнавам, че главата ми беше голяма като топката”, пише звездата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *