Топ теми

Бербатов стана съсед на Лили Иванова, купи за близо милион два апартамента в лукс сграда на пъпа на София

Димитър Бербатов стана съсед на Лили Иванова. Футболният ас от Благоевград си е купил имот в същия блок, където живее и певицата, на тиха уличка близо до мол „Сердика” в София. С две нови жилища, оценявани на близо 1 милион лева, се е обзавел Бербо. Жилищата са с площ от 107 кв.м, а към тях вървят и просторни гаражи.

Заради престижното си местоположение цената на жилищата в района не пада под 2500 евро на кв. метър. Затова и основни купувачи са известни хора и бизнесмени, а за Бербо не е никакъв проблем да се бръкне със сериозната сума.

Бербатов е платил за имотите едва 97 701 лв. Подобна цена според брокерите и минимум 10 пъти под пазарната и вероятно сделката е реализирана на база данъчна оценка. Така купувачът си спестява солидни суми, дължими като данъци на държавата, а също и материални такси.

Съседката на Бербатов – Лили Иванова, си купи жилище от почти 200 квадрата в луксозната кооперация, пише „България днес”. Зевзеци се шегуват, че двамата спокойно могат да си ходят на кафе и торта по чехли и домашен халат, след като живеят един до друг. В действителност обаче Бербатов предпочита да живее в резиденцията си в кв. „Бояна”, където си построи къща. Според запознати футболистът купил жилищата като инвестиция за дъщерите си. Далечните му планове са един ден в тях да се нанесат наследничките му Деа и Елиа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *