Бившата на Радев се сгоди? Колегата ѝ Иван по-романтичен мъж от президента

Първата съпруга на Румен Радев вече окончателно е превъзмогнала раздялата им благодарение на новия човек до себе си. Тайнственият колега на Гинка Кесякова се оказа далеч по-голям романтик от президента. Инженерът Иван сам се похвали, като публикува снимка, на която щастливо позира с цял кашон рози – подарък, за който мечтае всяка дама.

Макар напоследък Гинка и Иван да избягват публично да се показват заедно, за да запазят отношенията си за себе си, техни колеги разкриват, че неотдавна били заедно на ски. Планинарството било сред новите хобита на бившата съпруга на президента, която доскоро предпочитала предимно морските воаяжи и лазурните брегове на съседна Гърция, откъдето обича да си пуска провокативни кадри, с които слага в малкия си джоб съперницата си Десислава Радева.

Според запознати Иван и Гинка Кесякова били заедно вече няколко години. Двамата се запознали на старото ѝ работно място – Българо-американската кредитна банка, където имали дълъг стаж и заемали отговорни позиции. Искрите помежду им пламнали на територията на офиса, а когато любовта им започнала да става основна тема за коментари на целия колектив, подали оставките си.

Проучването ни показва, че двамата са напуснали предишните си работодатели почти по едно и също време през 2016 г. В момента бившата жена на президента продължава да гради кариера в същото поприще, работейки като експерт в столичен клон на банка „Токуда“. Иван я последвал, но решил да инвестира и в свой собствен бизнес. През март преди две години той открил строителна компания, занимаваща се с управление и оценка на проекти, проектиране, изпълняване на строителни дейности и дизайн.

След като начинанието му потръгнало, по-малкият му брат Златан също се присъединил със собствен дял във фирмата. Амбициозният Иван е завършил математическата гимназия в родния си град Сливен, а по-късно се дипломирал като инженер в университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Хобитата му са свързани с пътуванията, а последният му воаяж се състоял през август, когато Иван посетил екзотичната страна Кабо Верде.

По същото време и партньорката му Гинка си пуснала отпуск от службата и по всяка вероятност тя е човекът зад кадър на дебелия албум от снимки, които бизнесменът си е нащракал за спомен. Преди да срещне Гинка, 10 години по-младият от Румен Радев сливналия е нямал предишни бракове, както и деца от предходните си партньорки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *