Бившата общинска съветничка Е. Тричкова прави в Разлог бутикова пекарна в къща в центъра

Бутикова пекарна ще прави в Разлог фирма “Е Авангард Проект Консулт” ЕООД, представлявана от бивш общински съветник Елена Тричкова. Инвестицията е предвидена да се извърши в приземен етаж от къща в центъра на Разлог с големина от 39.90 кв.м. Пекарната ще е малка и ще
предлагане на място пресен хляб, който поради своето естество се консумира в срок, по-малък от 20 часа след приключване на производствения процес. Освен “традиционен хляб” по стара рецепта пекарната ще прави и “органичен хляб”, както и други хлебни или фини пекарски изделия.
Управителят на фирмата Елена Тричкова, която е и едноличен собственик на капитала, от доста години работи в София. През миналото десетилетие тя беше част от политическия живот в родния си град. През годините е оглавявала училища “Alexander” в Разлог, била е и началник отдел “Евроинтеграция” в общината. Заради констатирани злоупотреби при реализирането на проекта за Писаната църква, по който е била отговорник, тя е уволнена. През миналото десетилетие Тричкова е била и един мандат общински съветник в местния парламент.
Местни споделиха, че след уволнението й тя напуснала Разлог и започнала работа в консултантски фирми, занимаващи се основно с консултантски услуги по европроекти. Според търсачката на “Биволь” за фирмата й “Е Авангард Проект Консулт” ЕООД има данни за участие в четири обществени поръчки на обща стойност от 474 700,00 лв., както и данни за бенефициент по проект “Създаване на нови работни места за консултанти по европейски проекти” на стойност 45 045,00 лв.
Името на Елена Тричкова фигурира и в декларациите на властта. Според декларация за имущество и интереси, входирана през юни месец тази година в КПКОНПИ, Елена Тричкова е ръководител на проект BG16RFOP001-3.003-0001-С01 “Модернизиране на учебната база на Национална спортна академия “Васил Левски” – София, сградата на ул. “Гургулят” 1″, финансиран от ОПРР 2014-2020. В нея като месторабота е посочена Национална спортна академия “Васил Левски” – София.
ИВА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *