Бивша адреналинка е новата „Мис България“ 2019

България има своята нова „Мис България“ 2019 и това е бившата адреналинка Радинела Чушева. Ради отдавна е известна на родната публика от малкия екран.
Радинела е на 23 години и учи журналистика в УНСС. Нейната страст са танците и поезията.

От Instagram профила на Радинела се вижда, че освен танците и поезията, явно и фитнесът ѝ е голяма страст, защото изглежда впечатляващо по бански.

Тя обича луксозните пътувания и при едно от тях посещава ресторант от веригата на известния Нусред Гьокче, като двамата се снимат дори.

Румяна Данаилова от Варна спечели титлата “Мис България Глоуб” 2019 и ще представи България на едноименния световен финал. Второ място е за Стелияна Иванова, на 18 години от Пловдив, която ще представи България на конкурса “Miss Earth”. На трето място застана Мария Попова от Асеновград,на 22-години. Завършила е спортно училище, с профил “Волейбол”. В момента има свой бизнес. Тази година конкурсът „Мис България“ бе посветен на екологична кауза – глобалното замърсяване. Събитието се проведе в три отделни тура.

Последната носителка на короната Тамара Георгиева изтърпя доста подигравки, след като спечели надпреварата миналата година.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *