Бившите любовници Мария и Рачков на нож

Поддържайте здравословна връзка между бизнеса и личния си живот и никога не смесвайте работата с удоволствието. Това съветва американската авторка и експерт по комуникации Джоди Гликман. От потъпкването на това правило днес си патят бившите влюбени Мария Игнатова и Димитър Рачков, а покрай тях – и цялата Нова телевизия. Миналия вторник медията отбеляза с купон в Националния исторически музей своята 25-а годишнина. Изненадващо на телевизионното тържество в ролята на водеща се изяви Мария Игнатова, макар да не се е появявала в ефира на Нова от началото на годината, откогато не се излъчват “Господари на ефира”. Неин партньор на сцената бе Васил Василев-Зуека.

В процеса на подготовката на празненството в оргкомитета се появила идея купонът да бъде поверен на Игнатова и Рачков – завръщането им като тандем със сигурност би предизвикало широк медиен отзвук. Идеята обаче била посрещната на нож и с крайно неодобрение и от двамата. Мария категорично отказала да има контакт под каквато и да е форма с бившия си. Което говори красноречиво за обтегнатите до червено отношения помежду им. За да разнообразят и разчупят тандема Зуека-Рачков, който и пролет, и есен ръси дебелашки шеги от предаванията на Магърдич, все пак в Нова взели решение да игнорират Рачков и да поверят сцената на далеч по-красивата Мария, но в комбина със Зуека.

При така направения избор от управата на Нова телевизия Митко Рачков пропусна четвъртвековния юбилей на медията. Макар години наред да трупа солидни хонорари от шоута, излъчвани по Нова, Рачков не се появил на партито, за да не се засича очи в очи с бившата си. Постъпката не му била приета особено радушно от ръководните фактори. А и сред останалите телевизионери се чули укорителни коментари, че не е редно бившите любовници да издигат личната си вражда над професионалните си задължения.

Всъщност Игнатова и Рачков разиграват с капризите си не само Нова, но и целия шоубизнес. През лятото бившите водещи на “Господарите” поставиха изрично условие на организаторите на изложба в столична галерия, че ще уважат събитието само ако не настояват да се появяват по едно и също време. Наложи се домакините да организират посещението им така, че да се разминат с половин час разлика.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *