Бившите съученици от випуск 1983 на ПГ по транспорт се върнаха в класните стаи, изненадаха педагозите с питка

Една по-различна и нетрадиционна среща, осеяна с различни мероприятия и посещения, си спретнаха бившите съученици от випуск 1983 на ПГ по транспорт в Разлог. Изцяло мъжкият випуск се събра на среща 35 години след завършването.
Организаторът Стоян Стамболиев от Хаджидимово се беше погрижил да спретне една наистина незабравима среща. Наборите посетиха старата сграда на гимназията в центъра на Разлог, където са учили и завършили професионалното си образование. Въпреки че сега тя изпълнява административни функции, за випуска си остава училището, където са придобили компетенции и квалификации, създали са приятелства за цял живот.
Денят им продължи с разходка из града и разглеждане на забележителностите. В следобедните часове випускът изненада и педагогическия екип на ПГ по транспорт. Наборите за пръв път влязоха в новите сгради, където сега се помещава гимназията. Подготвени с пита и мед за учителите, както и букет цветя за директорката Емилия Йорданова, те присъстваха на педагогически съвет.
Особено развълнуван бе класният ръководител на наборниците, сега вече пенсионер, Иван Радев, който също бе на срещата с бившите си ученици.
ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *