Бившият главен юрисконсулт на община Сандански адвокат Георги Цветанов празнува 50-г. юбилей с най-близките си хора, зарадваха го с подарък почивка на остров в Гърция

Бившият главен юрисконсулт на община Сандански Георги Цветанов празнува с най-близките си хора, приятели и колеги своята 50-годишна. Адвокат Цветанов избра механа в село Поленица да почерпи щедро и подобаващо за половин вековния си юбилей.

За да станат част от празника, от Асеновград пристигнаха Катя и Антон Георгиеви, родители на грижовната му съпруга Цветанка, която бе главен организатор на празника. От Дупница дойдоха сестрата на Георги Снежана и съпругът й Йордан с техните дъщери и внуци, а от Благоевград – голямата му сестра Милка и зетя Методи с техните дъщери и внуци. От Пловдив пристигна дъщерята Румина, която е учител по испански език. Придружаваше я приятелят й Илия.

На трапезата видно място имаше и за сина на рожденика Васил, който е ученик в 8 клас в ЗПГ „Климент Тимирязев” в Сандански. Щастливият повод бе уважен и от кумовете на Георги Цветанов семейство Силвия и Валентин Стаменови и много приятели.

Роденият под знака на Телец адвокат бе приятно изненадан с много подаръци, един от които бе петдневна почивка на остров в Гърция. Веселието и наздравиците продължиха до зори, на македонските песни гостите извиха дълги хора.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *