Бившият зам. губернатор на Кюстендил Р. Цветин със странна история за чудо по време на кръщене в Рилския манастир

Бившят зам. областен управител на Кюстендилска област Райчо Цветин е изумен от чудото, което се е случило в Рилския манастир по време на светото кръщене на 6-г. Александър от Перник. Ето какво разказа той пред “Струма”:

“Бог погали Александър и кръстницата му Емилия, моята съпруга, като се появи като светъл лъч върху тях двамата. Най-странното е, че никой от 30-ината гости не видя чудото, но то се е запечатало само на две снимки от стотината направени и видеа от гостите. Само на снимките, направени от бащата на Александър се вижда ясно лъчът. Любопитното е, че на свода няма прозорец, а светлината се изсипва отгоре им. Снимките са точно от момента, когато Алексъндър е съблечен и влиза във водата, за да получи Божието благословение като християнин. Случилото се за мен е чудо”, категоричен е Р. Цветин.

Неговата съпруга, която е на снимките със странния лъч в ролята на кръстница, вчера бе представена като част от екипа на новия кмет на Благоевград Илко Стоянов. Емилия Цветина ще отговаря за ресор „Социални дейности”.

ЙОРДАНКА ПОПОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *