Бившият зам. кмет Т. Иванов положи клетва като общински съветник в Разлог

С полагане на клетва на новия общински съветник от БСП Тодор Иванов стартира вчерашната редовна сесия на ОбС – Разлог. Председателят на Общинската избирателна комисия Елена Пандева връчи на Иванов удостоверение за избран общински съветник и той официално встъпи в длъжност. Новият парламентарист бе посрещнат от председателя на ОбС д-р Мария Копанарова със стръкче здравец и пожелание за ползотворна работа.

Тодор Иванов влиза в ОбС – Разлог на мястото на младата Александра Георгиева, която избра друго поприще – да работи във фондация, което не й позволява политическа обвързаност. Новият съветник е хидроинженер и с опит в политиката. В периода 1995-1999 година е бил заместник-кмет на община Разлог. Тодор Иванов ще заеме и зам. председателското място в Постоянната комисия по социални дейности, здравеопазване, социални грижи, образование, култура, вероизповедания, спорт и работа с младежта, и ще допълни състава на Постоянната комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

Общинските съветници подложиха на гласуване и избора на заместник-председател на корупционната комисия. За мястото бе предложен и избран Димитър Марков, който досега бе неин член. Досега заместник-председател бе Мария Крънчева, която след избора на адвокат Иван Димитров за народен представител през април зае мястото му на председател.

Мария Крънчева вече е и дипломиран юрист. Само преди седмица тя получи дипломата си за висше образование, специалност „Право“. Амбицията й е да продължи да се развива в областта на правораздаването.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *