Бившият зам. ректор на ЮЗУ проф. Г. Апостолов оглави научноизследователската дейност в Международното висше бизнес училище

Бившият заместник-ректор на Югозападния университет проф. Георги Апостолов отново е на същата позиция, но в Международното висше бизнес училище. Той е назначен за заместник-ректор по научноизследователската дейност, международното сътрудничество и проектната дейност на частното училище, регистрирано в Ботевград, с Център за дистанционно обучение в София.

Както „Струма” писа, проф. Апостолов остана без часове след решение на факултетния съвет на Философския факултет, чийто декан бе за максималните 2 мандата и за чието основаване има огромна заслуга. На 1 март т.г. той напусна ЮЗУ, в който работи над 30 г., с колебания дали да приеме предложението за работа на пълен щат в УНСС, където има часове. Везните при избора обаче наклониха към офертата на частното висше училище с център в София, където е на основен трудов договор и продължава да води лекциите си в държавния софийски вуз.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *