Бившият защитник на „Пирин” /ГД/ Ал. Георгиев с двоен повод за почерпка – избраха го за знаменосец на ловната дружинка в Борово, разложани го картотекират в отбора си

Бившият защитник на „Пирин“ (Гоце Делчев) Александър Георгиев имаше напоследък сериозни поводи да почерпи. Бранителят беше избран за знаменосец на ловната дружинка в родното му село Борово. 22-годишният младеж ще има честта да носи флага, пред който се закле в деня на посвещаването си, най-малко в продължение на една година. Самият той пък даде дума не само да пази неопетнено знамето, но също така и да отдаде всички сили за доброто на дружинката.

Играчът вече очаква старта на сезона, който е само след броени дни, за да тръгне заедно със своите другари из любимите му планини, за което обаче ще трябва да се съобразява и с графика на първенството. Именно това пък е другият повод за Александър Георгиев да почерпи още веднъж – „Пирин“ (Разлог) го обяви за официално ново попълнение, а до края на седмицата ще бъде картотекиран в отбора и по всичко личи, че ще се отдава на лова само в неделя заради съботните мачове. Това е завръщане за него в Югозападната Трета лига, след като игра през пролетта във Втора лига с екипа на „Поморие” и помогна за възраждането на отбора след зимната пауза във второто ниво на футбола ни. Сега обаче юношата на „Лудогорец“ ще защитава цветовете на разложани, след като изкара цялата подготовка с тима и заслужи доверието на старши треньора Христо Джоджов и помощника му Николай Николов с игрите, които показа по време на контролите.

Сега младият защитник очаква старта на първенството с гостуването на „Рилски спортист“ тази събота, когато пък ще бъде официалният му дебют. От ловната дружинка на Борово пък дадоха дума, че ще има „представителна“ група в Самоков, именно заради Георгиев. Те обаче обещаха далеч по-сериозна подкрепа и далеч по-голям брой в агитката си по време на домакинските срещи на „Пирин“(Разлог).

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *