Бившият кандидат-кмет и съветник 3 мандата Вл. Елезов водач на листата на АБВ в Пиринско, Р. Петков и доц. Мангъров му дадоха рамо на място в Благоевград

Бившият кандидат кмет на Благоевград от сдружение ЕКИП и съветник 3 мандата Владимир Елезов е първият местен от обявените до момента водачи на партийна листа за предстоящите на 4 април парламентарни избори. Елезов ще е под № 1 в листата на партия АБВ за Благоевградска област.

За регистрацията в РИК вчера в Благоевград да му дадат рамо пристигнаха лидерът на партията и бивш депутат и вътрешен министър Румен Петков и популярният противник на всякакви кризисни мерки заради коронавируса доц. Мангъров. Изявленията и на двамата бяха насочени към мерките на правителството за овладяване на пандемията, идеята за имунизационните паспорти и самите ваксинации.

Петков дебело подчерта, че не се е ваксинирал, защото не искал да се сдобие с прическата на здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов. „Откакто той се ваксинира, му се промени цветът на косата“, съвсем сериозно обясни естетическите си притеснения Петков.

На въпрос на в. „Струма“ проверил ли е вече колко души в благоевградската листа на АБВ са се ваксинирали, за да свали още отсега политическото доверие от тях, доц. Мангъров, който ще води листата на партията във Варна, великодушно обясни, че който иска, може да се ваксинира. Лично той обаче бил много против поради ред причини, най-важната от които е, че никой от колегите му не казва колко време след ваксинирането боцнатият ще бъде защитен от заразата.

„Трите ми деца – дъщерята и близнаците, завършиха Американския университет, а щерка ми толкова много харесваше Благоевград, че отказваше да се прибира в София, затова аз бях принуден да идвам тук да я видя и по тази причина имам база за сравнение”, обясни Мангъров, който изрази неудовлетворение от това, което е Благоевград в момента.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

6 Коментара

 1. Честност и Почтеност

  Ми хубаво нека да е Елезов – той опитен играч в политиката.

  Честност и почтеност – са двете основни качества за всеки политик!

  По тези два “критерия” Елезов отговаря. Няма данни за обратното.

  Важното е д-р Мангъров да влезе в парламента!
  ИСТИНАТА трябва да се отстоява смело!

  За да минат 4% бариера им трябват към 150 000 гласа от цяла България.
  Надяваме се да получат подкрепата на много българи!

  🙂

  П.с. Парламентарното “блато”, трябва да се раздвижи, за да се пресуши.

  Отговори
 2. Пирин

  И тук ли бе, Елезов ? Не ставаш, на разбра ли……толкова години се мяташ насам- натанам…..Където и да отидеш все се проваляш.

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *