Бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев: В ГЕРБ има скандал, Борисов и Томислав Дончев са се скарали

Член на БСП направи гръмко изявление и ако то се окаже вярно, ще разклати сериозно управляващата партия. В ГЕРБ има скандал. Не може Борисов да се скара с Томислав Дончев и това да се изрази само в назначаването на Марияна Николова като отговаряща за изборите вицепремиер. И никой в държавата да не знае, че в ГЕРБ има скандал, заяви бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев и бивш вицепремиер и регионален министър, а сега – член на ръководството на БСП.

Имаме авторитарно управление, включително в партията ГЕРБ, категоричен е пред бТВ Паскалев.

Добре е ГЕРБ да постои в опозиция – след толкова време управление на държавата. Да постои в опозиция: една, две, три години. Полезно е за тях самите. Те имат нужда от своите оздравителни процеси, каза бившият вицепремиер. 

Той е на мнение, че “не е полезно БСП да влиза в управление заедно с ГЕРБ” след изборите.

Минути по-късно в студиото на bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова обаче отрече твърденията, че в управляващата партия има скандал и че Борисов и Дончев са се скарали.

Това е спекулация. Така или иначе ще се наложи Томислав Дончев да бъде участник в изборния процес. Няма как той да организира изборите. Това наложи избирането на друг отговорник от правителството за провеждането на изборния процес, каза Дариткова.

Най-вероятно Томислав Дончев ще бъде в кандидат-депутатските листи, добави председателят на ПГ на ГЕРБ.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *