Бившият кмет на Делвино и Марулево Л. Парашкански получи позлатен комплект карти за юбилей

Бившият кмет на благоевградските села Делвино и Марулево Любен Парашкански /сн. 1/ получи позлатен комплект карти за игра по случай 60-ия си рожден ден. Обогатеното с 24-каратова проба от благородния метал тесте /сн. 2/ имаше и специален сертификат. Идеята за подаръка бе на приятелите на юбиляря Кръстьо Хаджийски и Иво Тунгаров /вдясно на сн. 3/, който е баща на юношата на ОФК „Пирин“ Антон Тунгаров, сега част от „Струмска слава“ /Радомир/.

Дългогодишният спонсор на канадската борба в Благоевград бе заобиколен от най-близките си хора в празничната вечер. До него бяха съпругата му Таня, двете им деца Вероника и Христо, както и братът на Л. Парашкански – строителният предприемач Петър Парашкански /вляво на сн. 4/ и нежната му половинка Величка. Рожденикът бе изненадан още с огромен колаж, аранжиран от неговата дъщеря, и торта с негова снимка.

„Благодаря от сърце на цялото си семейство, което ми помага в последните 10 години. Тормози ме коварна болест и ако не бяхте вие и вашите грижи, сигурно нямаше да сме тук сега“, обърна се към близките си Л. Парашкански преди началото на веселбата в благоевградски ресторант.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *