HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бившият министър в МВР Веселин Вучков отпразнува със съученици в Благоевград 30 г. от завършване на Строителния техникум

Випуск ’87 на Строителния техникум в Благоевград отпразнува с мощен купон 30 години от завършването. На празненството се събраха повече от 30 съученици – инженери, архитекти, строителни техници и др., пристигнали от различни краища на страната и чужбина. Специален гост на випуска беше бившата курсова ръководителка инж. Йорданка Камбитова, а срещата бе повод да си спомнят и за другия курсов ръководител, починал неотдавна – арх. Иван Целов.
В тържеството се включи и бившият министър на вътрешните работи Веселин Вучков, който подаде оставка от правителството “Борисов 2” преди две години, а сега е професор по право в Югозападния университет и в Академията на МВР. Той е седял на един чин с Маргарита Хаджигаева, съпругата на бившия областен упранител и лидер на ГЕРБ – Благоевград Костадин Хаджигаев, която също беше на купона. Празничната вечер премина под знака на незабравимите спомени от младежките години, наздравици, песни и танци, както и традиционната обща снимка.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *