Бившият на Елен Колева, радомирският плейбой Давид Бонев, се сгоди за „Мис България” Марина Войкова, изписа с огън предложението си за брак

Известният радомирски плейбой Давид Бонев, който нашумя с връзката си с Елен Колева, се сгоди и предложи брак на новата си любима „Мис България 2015” Марина Войкова. Романтичното предложение бе отправено към красавицата с огнени букви на морския бряг в Тайланд, където двамата са на романтична почивка.

„Тя каза „да”! Най-милото явление и истинска манифестация на молитвите ми се сгоди за мен, думите са маловажни, за да опишат какво чувствам, но ти си съкровен звезден прах, целувка от ангел и тропически залез, благодаря ти, че ме правиш по-добър човек, мое приказно момиче“, написа в социалната мрежа Бонев.

Давид Бонев е син на бившия собственик на радомирския завод „Радомир Метал индъстрийз“ Пламен Бонев. Той бе общински съветник в радомирския минипарламент през миналия мандат, но го напусна, а след това се кандидатира за народен представител от РЗС на Яне Янев, но и там не сполучи. Сега Бонев се занимава със собствен бизнес.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *