HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бившият областен управител на Кюстендил Иван Каракашки отпразнува 60-ия си юбилей, сред първите, които го поздравиха, бе омбудсманът Мая Манолова

60-годишен юбилей празнува с най-близките си хора бившият областен управител на Кюстендил в кабинета на Пламен Орешарски Иван Каракашки. През целия ден рожденикът получаваше много поздравления от приятели, съпартийци и бизнес партньори. Каракашки  не бе пропуснат и от омбудсмана на Република България Мая Манолова, двамата ги свързва дългогодишно приятелство.

Юбилярят се погрижи лично за богатата трапеза в едно от любимите негови заведения в лесопарк Хисарлъка. Първото поздравление, естествено, получи от съпругата си д-р Елена Каракашка, която е един от уважаваните стоматолози в Кюстендил. Той посрещна празника в компанията и на единствената си дъщеря Виктория, която със семейството си живее в Благоевград. Миналата година през есента тя роди втората си дъщеря и така Каракашки стана щастлив дядо на две внучки.

Като типичен представител на зодия Козирог, той е известен с това, че е изключително прям и откровен, държи на точността и на перфектно свършената работа, коментират неговите приятели, които също му подготвиха подарък, но рожденикът го запази в тайна.

„Пожелавам си да съм  преди всичко здрав, всичко останало го имам в изобилие. Нека подаръците, които получих, си останат за мен, те са лични и не бих искал да ги споделям“, добави бившият областен управител.

Само след дни той се стяга да празнува именния си ден на 7 януари. „Годината за мен започва с много празници, дано да е по-успешна от предишната“, пожела си Каракашки.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *