Бившият пиар на община Радомир Венцислав Петков се закле като адвокат


Бившият пиар на община Радомир Венцислав Петков вчера положи клетва като адвокат в Адвокатска колегия – Перник. Петков е възпитаник на Юридическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски” и има солиден стаж като юрисконсулт в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/, Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси /КПУКИ/, Столична община – Столичен инспекторат. Бил е пиар и юрист на Европейски потребителски център – България. Водил е своя правна рубрика в сайта на Асоциация на прокурорите в България.

Като адвокат Петков смята да се занимава основно с административно, наказателно, трудово, семейно и потребителско право. В личен план Петков е любител на планините, пътешествията, психологията и философията. Обича да пише и води свой блог с разкази за човешки истории, пътешествия и малко познати места, озаглавен “По следите на неизвестното”.
“Благодаря на хората, с които съм работил, за подкрепата и доверието. Адвокатската професия е моя мечта, която кореспондира най-добре с моя свободолюбив дух. Човек се чувства щастлив и пълноценен, когато следва мечтите си. Ще продължа да давам сърце и душа в работата си, както във всяка една моя дейност до този момент”, заяви по повод началото на адвокатската си дейност Венцислав Петков.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *