Бившият счетоводител на онкоболницата Хр. Кючуков пенсионира Жужка след 15 г. вярна служба и я прати за скрап

След 15 години вярна служба бившият касиер на благоевградската болница по онкологични заболявания Христо Кючуков пенсионира любимото семейно возило и го прати за скрап в местна автоморга. Той и съпругата му Ваня Кючукова, която е директор на ДГ №4 „Роса“, се разделиха в доста минорно настроение с Жужка, като почетоха паметта й със спомени от баирите, моретата и градовете, които посетили единствено благодарение на нея.

„Купих я преди 15 години от Тоше и още тогава си беше на „тийнейджърска” възраст – разказа за „Струма“ Ицо. – По време на службата си обаче даде всичко от себе си, навъртя 100 000 км, изкара няколко предизборни кампании и окончателно издъхна на един баир пред дома ни”, описа последните мигове от службата на Жужка икономистът, който отскоро има малко кафене в центъра на Благоевград.

Новината опечали повечето от приятелите му, които имат незабравими мигове с вярната Жужка, и повечето от тях вече с нетърпение очакват да се вдигне забраната за събиране на по-големи компании, за да почетат паметта й.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *