Бившият футболист на „Беласица“ Ал. Димитров се излекува от коронавирус

Точно 2 седмици след като бе диагностициран с коронавирус, бившият играч на „Беласица“ и настоящ старши треньор на младежкия национален отбор Александър Димитров вече е излекуван. 46-годишният специалист постна в социалната мрежа копие от PCR теста си, от което е видно, че той е отрицателен.

„Благодаря за подкрепата на моето семейство и многобройните ми истински приятели, които нито за миг не ме оставиха сам в този неприятен момент. Корона, чао“, написа Сашо над документа, удостоверяващ победата му над Covid-19, и веднага тематично поздрави всички свои приятели в мрежата с вселенския хит на Александар и Дац „Корона Чао“, кавър на италианската партизанска песен „Белла, Чао“ от средата на ХХ век.

Миналия месец, точно в хода на треньорския курс в базата на БФС, където трябваше да бъде лектор, Димитров вдигнал температура и се подложил на изследване за коронавирус. Тогава тестът се оказа положителен, курсистите бяха разпуснати, а специалистът бе поставен под карантина у дома.

„Засега нямам никакви симптоми, нито оплаквания. Като знае, колко съм лют, вирусът само обикаля около мене“, с чувство на хумор отговаряше наставникът на младежите на въпросите за моментното му състояние.

Малко по-рано, през март, Сашо Димитров отново се срещна с Covid-19, но само задочно, след като неколцина негови приятели се разболяха, ала и двата му теста се оказаха отрицателни.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *