Бившият футболист на „Места“ Ил. Масърлиев поведе дружинката на Хаджидимово на дебютния за годината излет

Бившият футболист на „Места“ (Хаджидимово) Илиян Масърлиев поведе местната ловна дружинка по пътя на новите приключения, като буквално застана първи на дебютния излет за тази година. Нападателят, чиято кариера започна в столичния „Локомотив“, нямаше търпение да се разшета заедно със стария си и неразделен другар – личното ловно оръжие от реномирана ловна марка с дълга история, и с други също толкова нетърпеливи авджии. Става дума за Славчо Грозданов (на снимката с оранжевата шапка на втори план), Георги Коджебашев (вляво, с пушката на рамо) и председателя на дружинката Борислав Марваков (на преден план с брадата), който пък увековечи за поколенията с лично направен от него фотос първия излет.

Квартетът бе в челото на ударната колона на ловците от Хаджидимово, които изпробваха оръжието си в стрелбата по пернат дивеч, даващ по традиция началото на сезона всяка година. Те не отчетоха с каква успеваемост се завръщат у дома, но пък дадоха да се разбере, че все още има време да се настрои още по-точно мерникът им. Единствено уточниха, че след излета уловът е толкова, че да помогне да се сплоти колективът на дружеска вечеринка.

Илиян Масърлиев и компания обаче са сигурни, че до старта на лова на дива свиня, който мнозина смятат за същинския лов, те ще бъдат в идеалната кондиция. Дотогава ще проверяват своето оръжие с патроните за птици, преди да заложат на тези с по-сериозна сила за отстрел на глигани.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *