Учителят по физическо в Сатовча, бивш футболист на „Пирин” /ГД/, „Места” и „Банско”, Б. Влайков обявен за кадем №1 на треньора на „Хебър”

Бившият футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев), „Банско“ и „Места“(Хаджидимово) Бисер Влайков бе провъзгласен за кадем номер едно от старши треньорa на „Хебър“ (Пазарджик) Танчо Калпаков, който през уикенда игра на градския стадион в южния град мач от първия кръг на пролетния дял от първенството на Югозападната Трета лига. Визитата бе удобен повод за двамата бойни другари за пореден път да се видят и да си припомнят времето, когато бяха активни футболисти, а и да поговорят за своите семейства и близки. Именно от активните състезателни години датира приятелството между двамата спортисти, чийто път за кратко се пресича в „Чепинец“ (Велинград). По-късно се разделя, за да се окаже Танчо Калпаков в треньорския занаят, а Бисер Влайков учител по физкултура и спорт в родното Сатовча.
По време на визитата в Гоце Делчев тази събота обаче наставникът на „Хебър“ призна публично, че екссъотборникът му определено му носи късмет. Самият той пожела да се снима публично със своя приятел отново, след като по неговите думи отново след визитата му в южния град преди почти две години, но като треньор на „Оборище“ (Панагюрище), отново се срещнаха и се снимаха за спомен, а след това тимът му пожъна цели 16 победи, които бяха достатъчни да бъде във Втора лига. Настоящият треньор на пазарджиклии си пожела и този път каризмата на Бисер Влайков да подейства и този път успехите да бъдат дори още повече.
СТОЯН МАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *