HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Бизнесмени от Рила със стилно парти изпратиха дъщеря си на бала, баба й се отчете с подарък 5000 лв.

Семейство бизнесмени от град Рила изпратиха дъщеря си на бала със стилно парти. Спас Бачев и съпругата му Лилиана поканиха най-близките си роднини и приятели да отбележат празника на единственото си дете Любомира. Тя е отличничка от випуск 2017 на Езиковата гимназия в Благоевград.
“Дъщеря ми е много е икономична. За целия тоалет – рокля, обувки и аксесоари, похарчихме само 400 лв. Тя има 700 грама наследствено злато в накити, но не пожела да сложи нито едно от бижутата, за разлика от мен”, заяви, разочарована от скромността на дъщеря си Лилиана.
Голямата изненада за Любомира дойде от баба й Виолета по майчина линия. Тя извади 5000 лв., спестени от пенсията, и ги дари на любимата си внучка, която решила с парите да си купи лек автомобил, но все още не е избрала каква марка да е.
Партито продължи с кръшни хора и ръченици, а след полунощ гостите вдигнаха наздравици и за именния ден на бащата на абитуриентката Спас Бачев.
Любомира Бачева е решила да става криминален психолог и се готви за изпити в ЮЗУ – Благоевград. Баща й Спас Бачев има строителен бизнес, а майка й е собственичка на магазин в Рила.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *