СЛЕД КУРИОЗНОТО МУ ЗАЛИЧАВАНЕ! Бизнесменът В. Байрактарски внася повторно кандидатура за кметски наместник на с. Селище

Бизнесменът Валери Байрактарски повторно ще внесе кандидатурата си в община Благоевград за кметски наместник на с. Селище. Това заяви той вчера, ден след като назначението му бе обявено и веднага след това заличено на сайта на общината.

„Предложиха ми поста, тъй като съм роден и израснал в Селище, имам там имение, познавам хората и проблемите им. Искам селото да се развива, имам и идеи, които ще реализирам. Миналата седмица ми се обадиха да си подам документите в стая 113 и го направих. Видях ги на бюрото на Иво Николов и не се съмнявах в назначението ми“, разкри подробности известният бизнесмен.

Миналата вечер, като разбрал, че името му е заличено от списъка с новоназначените кметски наместници, той позвънил на кмета Р. Томов. „Каза, че причината е, че не съм си прехвърлил фирмите, но срокът за това е 1 месец. Аз съм само управител, но сега ще изляза от тях и идната седмица отново ще подам документите си“, заяви пред вестник „Струма“ В. Байрактарски.

Той уточни още, че в деня на обявяване на назначенията празнувал годишнина на приятеля си Антон Муртов и публикуваната в социалната мрежа снимка явно погрешно е свързала двете събития.

От пресцентъра на общината информираха, че решението на кмета Р. Томов е, докато В. Байрактарски си оправи документите, кметски наместник на Селище да остане досега изпълняващият длъжността Благой Панайотов.

Междувременно в публичното пространство се заговори, че за мястото на кметски наместник в с. Логодаж се спряга името на сестрата на секретаря на читалището в Логодаж Дафинка Бойчева – Людмила Лисийска. Тя работи в месарски магазин в Благоевград и живее в кв. „Струмско“, но има фамилна къща в Селище, в която живее майка й. Л. Лисийска е била председател на СИК в Логодаж на отминалите избори като представител на БСП.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Р. Томов

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *