HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бизнесменът Кирил Зарев сртои цех за обувки

Докато бившият шеф на “Енергоремонт” – Големо село и собственик на фирма за апарати за термоконтрол на ВЕЦ Кирил Зарев от Сапарева баня си почива на морето в Гърция, общинските съветници в Дупница му дадоха зелена светлина да строи цех за обувки и още един цех за метални изделия. На заседанието вчера те гласуваха да се изготви ПУП /Публично- устройствен план/ на негов имот, който в момента е земеделска земя. Репортер на вестник “Струма” го потърси за подробности относно инвестицията му, но служителка от офиса му в Дупница заяви по телефона, че шефът й е на почивка в съседна Гърция.

В момента Кирил Зарев строи голяма бизнес сграда на пъпа на Сапарева баня, в която ще има конферентна зала, офиси и два апартамента. Строежът е буквално залепен за сградата на общината в курортния град. Имотът, върху който се строи, е реституиран на съпруга на сестрата на Зарев, който пък му го продал. При започване на строежа на сградата Зарев заяви пред репортер на вестник “Струма”, че инвестицията му ще излезе по груби сметки около 400 000 лв.

През 2015 г. Кирил Зарев беше свален от поста директор на “Енергоремонт” – Бобов дол. Един от мотивите на Борда на директорите на предприятието е бил, че е извършвал паралелна дейност със своя частна фирма.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *