HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бизнесменът съветник Р. Калайджиев спечели два билборда в Благоевград срещу 851 лв. на месец, туроператорът В. Ангелов нае за 5 г. офис

Бизнесменът общински съветник Румен Калайджиев спечели наддаване за два билборда в Благоевград. Пет общински терена за поставяне на информационни материали бяха обявени на търг за срок от 5 години, като единствено фирмата на Калайджиев „Езерец“ ЕООД бе благоевградска, останалите участници бяха от София.

При начална цена от 240 лв., Р. Калайджиев предложи 324 лв. за двустранния билборд с размери 3 на 4 метра на ул. „Н. Петрини“ пред кооперация „Завоя“, срещу сградата на РЗИ. Втората печеливша за него позиция бе двустранен билборд на ул. „Димитър Солунски“, която спечели с оферта за 527 лв. месечен наем.

Софийската фирма „Идея комм“ АД, която според търговския регистър е на трима съдружници – Милен Попов, Александър Лабшютс и Ивайло Николов, също ще ползва два билборда в Благоевград през следващите 5 г., като и двата са на  бул. „Св. св. Кирил и Методий”, но единият е едностранен и затова началната му цена бе по-ниска – 120 лв. За него наемът на столичани ще е 298 лв. без ДДС, а за втория ще плащат по 242 лв., само 2 лв. над минималната, обявена от общината цена.

„Зенит медия” ЕООД, също софийска фирма, пък ще разполага с едностранен билборд на кръстовището на ул. „Ал. Стамболийски“ и ул. „Пирин“, по пътя за ресторант „Бор“, срещу 98 лв. месечен наем, пак за 5 години.

5 общински помещения разигра на търгове общинската комисия начело с директора на дирекция „Общинска собственост“ Румяна Чорбаджийска вчера. Туроператорската фирма „Оазис-А” на Васил Ангелов е новият наемател на офис на ул. „Арсени Костенцев” №4. Той ще плаща 98 лв. на месец. Фирма „Висла“ ЕООД спечели наддаването за помещение от 24 кв.м  на първия етаж в сградата на централната улица „Т. Александров“ 12 и ще плаща по 100 лв. на месец. Срещу 67 лв. наем Любомир Иванов ще ползва офис на 5-и етаж в сградата на новия битов комбинат, а „Виланд комерс“ ЕООД с мениджър Сашка Магурева нае срещу 201 лв. на месец склад от 285 кв.м в местността Шейница.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *