HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бизнесмен и бивш полицай вдигнаха тежка сватба на децата си в Сандански, младоженците празнуваха в едно и имен ден, и 30-г. юбилей

Стилна сватба вдигнаха на децата си бизнесменът от Сандански Георги Чомберов и отговорникът на СОТ-161 за Петрич и Сандански Иван Томов, бивш дългогодишен служител в системата на МВР. Красивата полицейска щерка Елена каза заветното “да” на своя избраник Страхил пред повече от 200 гости. Младоженците сключиха и църковен брак в храм “Свети Георги”.

Лени завършва последна година магистратура “Начална педагогика” в ЮЗУ – Благоевград, където Страхил вече е завършил също там “Английска филология”.

Майката на булката – Гизда Томова, която е санитарка във ФСМП – Сандански, и щедрата свекърва Елка Чомберова грееха от щастие. Любопитното в случая е, че сватбата на младоженците съвпадна с именния ден на булката и рождения ден на младоженеца, който празнува в нощта 30-годишен юбилей.

Щастливият татко Иван Томов изведе дъщеря си от дома им под ръка, а зетят Страхил я посрещна на входа на блока, целувайки ръката й, като я поведе към луксозното возило на младоженците.

На младото семейство кумуваха синът на екссъдията от Сандански Илия Янев и докторката от Спешна помощ Агнеса Янева – Иво, и чаровната му съпруга Стела. Кумската дъщеря Даная, която е само на 1 годинка, бе като истинска малка принцеса, облечена в розова рокля.

5 бяха ослепителните шаферки на тържеството, всичките колежки на хубавата Елена от университета. Те се открояваха с нежни и фини дълги рокли в цвят шампанско.

Сватбеното тържество продължи в ресторанта в града, където първият танц бе с поздрав за младото семейство. До малките часове на нощта гостите вдигаха тежки наздравици, гарнирани с много пожелания за здраве и пълна къща с деца, отправени към най-младото семейство Чомберови.

Лелята на булката – Даниела Дамянова, която е старша сестра във ФСМП, и съпругът й Александър изненадаха в полунощ младото семейство с невероятна и пъстра 10-минутна заря, която завърши с огромно сърце в небето.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *