Био хотел и био ферма „Моравско село“ сред първенците в надпреварата за любима марка на България

Фирма „Амитица“ за поредна година се нареди сред първите три любими марки на България. В гласуването взеха участие хиляди хора и те избраха Био хотел и био ферма „Моравско село“ за свои победители. Престижните награди бяха връчени на официална церемония в София миналия четвъртък. Вечерта завърши със стилен бизнес коктейл, на който представителите на наградените фирми имаха възможност да обменят идеи и опит.

Усърдната работа, стремежът на усъвършенстване и въвеждане на иновации в хотелиерството и земеделието са отличителните черти на търговската марка „Моравско село“, а честността, световното качество и изпълнение са компонентите, които неотменно водят екипа към нови успехи.

Гласувалите за пореден път затвърдиха позицията на българското био производство като развиващ се отрасъл и оцениха с „Отличен” био продуктите с марка „Моравско село“. В богатата им гама фигурират плодове, зеленчуци, млечни продукти, риба и яйца, мед, брашна, хляб и напитки, както и много други продукти, които могат да намерят място на всяка българска трапеза. И всичко това е само на клик разстояние. Бързите и коректни доставки, предоставяни от уеб сайта https://shop.biohotel-bg.com/, са добре известни сред почитателите на вкусните и здравословни био продукти.

Гостите на био хотел „Моравско село“ също подкрепиха любимото си място за отдих в сърцето на Предел. Отличната кухня, кристалният планински въздух и иновациите, сред които японската алкална вода „Канген“, интерактивните обучения и близостта до био фермата, пълна с животни, са само част от причините, които карат доволните гости да се връщат отново и отново. През годините под покрива на „Моравско село“ са се провели хиляди обучения, тиймбилдинги, сватби, тържества и семинари.

Припомняме, че през 2011 г. хотелът бе класиран на шесто място в света в класацията на вестник “Таймс”.

Рецептата за успех според инж. агр. Здравка Смиленова, собственик и управител на фирмата, е много, много труд и още повече любов. Тя и екипът й твърдо вярват, че биологичното земеделие и туризъм са не просто бъдещето, но и завръщането към корените на добрия живот. Именно затова те се стремят да черпят опит и знание от световните експерти, с които работят в тясно сътрудничество.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *