HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

БИТОВ СКАНДАЛ ПРЕРАСНА В СРЕДНОЩЕН ЕКШЪН! Разярена тъща изпочупи прозорците на сватята, намеси се полиция

Среднощен екшън се разигра в Дупница миналата нощ. Разярена тъща изпочупи прозорците на дома на сватята си. Всички прозорци на етажа, на който живее Незабравка Начева, са на парчета. Около 23 ч. с тухли и камъни 17-г. Методи и майка му Милка нападнали дома на шивачката Незабравка Начева на ул. “Ропотамо” в Дупница.

Репортер на вестник “Струма” отиде в дома на Незабравка Начева и я откри на двора да плаче с двете й внучета, за които се грижи. Ето какво разказа жената:

“Синът ми Илиан и съпругата му Гергана от 13 г. живеят заедно. Имат законен брак и две деца. Откакто са се взели, няма спокойствие в дома ни. Двамата непрекъснато се карат и бият взаимно. Сутринта синът ми замина за Германия целият одран след поредния скандал. Аз живея на първия етаж, а семейството на сина ми – на втория.

В понеделник вечер се завихри поредният скандал с крясъци и чупене на вещи. Гергана не разрешава на Илиан да ходи в чужбина на работа. Разтревожена да не се стигне до тежък инцидент, позвъних по телефона на сватята Милка, майка на снахата Гергана. През това време бях заключила етажа, на който живея, тъй като съм вдовица, грижа се за две внучета от дъщеря ми и се страхувам да не влезе някой.

Десет минути след обаждането ми пристигнаха с колата сватята Милка и синът й Методи. Вместо да влязат и да разтърват младите, за да не се избият, Милка и Методи започнаха да хвърлят камъни по прозорците на етажа. Изплаших се за живота си и за децата. Първо счупиха стъклата на стаята, в която спя. Тухлата падна на леглото ми. Скрих се с децата в хола, но и там атаката продължи с камъни, които чупеха стъклата и падаха в стаята. Децата пищяха от страх. Голям ужас преживяха и те. Накрая се скрихме в банята, но атаката с камъни продължи и там.

Докато криех децата от стая в стая, успях да звънна на тел. 112. Пристигнаха полицаи и ни отърваха от линча. Счупени са и щорите на прозорците. Аз работя като шивачка и не взимам кой знае колко голяма заплата. Сега ще трябва да заделя пари и за стъкла. В съседната къща живее младо момче, то се притече на помощ, за да ни отърве. Половината къщи на улицата са празни, някои отидоха в чужбина, други починаха. Няма кой да ми помогне”, разказа през сълзи Н. Начева.

Униформените са извършили оглед на място. Уведомена е и прокуратурата за случая.

Нападателят, 17-г. Методи, е потърсил лекарска помощ в ортопедия в общинската болница. По време на атаката на дома на Начева младежът е срязал едната си ръка на ламарина и се наложило раните му да бъдат зашити с няколко конеца.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *