Биячите на таксиметровия шофьор от Сандански са 17-г. ученици, задържаха ги

Полицаите в Петрич за броени часове съвместно с колегите им от Сандански установиха и задържаха двамата нападатели, пребили таксиметровия шофьор Атанас Халамбаков. Нападателите са 17-г. Марко С. от с. Кулата, който е от ромски произход, и приятелят му от Сандански Иван У., който му е връстник.

Както „Струма“ писа, нападението над 67-г. таксиметров шофьор стана около 2 часа след полунощ от двамата младежи, които наели таксиметровия автомобил „Дачия Логан“ в Сандански, но на път за Кулата заявили, че нямат пари да платят, и нападнали шофьора, след което отнели мобилния му телефон, за да не се обади в полицията, докато избягат и се укрият.

Полицейските служители, работещи по случая, забелязали на записите от видеокамери в Сандански, намиращи се пред казина, трима младежи да излизат от едно от казината и да се отправят към таксито, а двама от тях се качили в колата. Така биячите са разобличени и малко по-късно са задържани.

Вследствие на побоя Ат. Халамбаков е със счупване на очна ябълка, както и множество хематоми и синини в областта на главата и тялото. Той работи като таксиметров шофьор от 30 години на стоянка в Сандански и е категоричен, че никога досега не е попадал на такава агресия.

На двамата тийнейджъри е повдигнато обвинение.

МАРИНА ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *