HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Биячът на слепи Тодор се оказа от заможен род в Несебър! Имат имоти! Дядо му бил важен

Младият мъж, който нападна с юмруци група незрящи туристи на улица в Несебър е баровският син Тодор Николов. 21-годишният мъж е от изключително заможен род, който притежава имоти в новия и стария град, а дядо му бил известният в региона Григор Кочев, пише “Телеграф”. Това стана ясно вчера, след като самоличността на бесния хулиган беше разкрита. Оказа се, че той нападнал група незрящи словенци, които вече са намерени и са пуснали жалба в полицията.

Случаят стана известен едва след като възмутени гражданин пуснаха записа до медиите, след което полицията се самосезира. 21-годишният Тодор Николов е бил открит и арестуван в понеделник вечерта. Вчера му бе повдигнато обвинение за хулиганство. Здравенякът следва в Икономическия университет във Варна. През лятото той помагал в частния бизнес на семейството. Агресивният студент не е криминално проявен и е с чисто съдебно минало. В Несебър обаче е известен с буйния си нрав.

Местните хора твърдят, че “палел от четвърт” и често изпадал в свиреп гняв за дреболии. По време на разпитите той не дал никакви смислени обяснения защо е нападнал слепите хора и е ударил шамар на водачката им. Словенците са отседнали в хотел Св. Влас. Пострадалите вече са разпитани в полицията, пуснали са жалба и са дали показания пред съдия. Безценна помощ при издирването им са оказали служителите от бургаското летище. От прокуратурата коментираха, че е много вероятно работното обвинение за хулиганство да бъде променено. Известно е, че по време на инцидента в автомобила е седял мъж на възраст, който според несебърлии е бащата на Тодор. Най-куриозното е, че баща му започва да му крещи не, че е нападнал слепите хора, а че е изтървал лъскавото возило, разказаха ужасени свидетели.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *