Благоевградската адвокатка Мария Георгиева празнува рожден ден на любимото си куче

Шефката на благоевградската адвокатска колегия Мария Георгиева празнува необичаен рожден ден – на любимото си куче Каиа. Бялата красавица от породата лабрадор ретривър, с име на хавайски бог, стана на 1 годинка. По този повод синът на Мария Георгиева, адвокат Благовест Георгиев, спретна щуро парти в чест на третия член на семейството. На празничната маса имаше специална торта със свещичка и фойерверк, гарнирано с плато от гранули. Каиа получи и подаръци под формата на играчки и много любов от стопаните си, които всеки ден зарежда с огромна доза щастие .

„Днес нашата космата топка щастие стана на 1 година! Бъди ни здрава, Каиа – наше късметче!!! Пожелаваме си още дълги години да ни радваш с твоята безусловна и истинска любов, с безкрайните си игри и пакости! Обичаме теее!!“, написа адвокат Георгиев в социалната мрежа, която завря от положителни коментари и поздравления.

Кучето бе подарено на адвокат Мария Георгиева от нейна колежка за именния й ден на 15 август миналата година и преобрази живота на цялата фамилия. Каиа има и сестричка, която живее в семейството на благоевградската преподавателка и съдебен експерт Райка Чингова.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *