Благоевградската бигбрадърка Вяра Станчева уволнена от магазин за индийски дрехи в Лондон, защото ходела на работа с марков клин

 

Фирмена дискриминация сполетя популярната благоевградчанка Вяра Станчева, която заедно с близначките си Надежда и Любов стана национално известна след участие в едно от първите издания на „Биг Брадър”. Блондинката, която от няколко години живее в Лондон заедно със сестрите си, бе уволнена от магазина за индийски дрехи, в който работи, понеже ходела на работа с марков клин на „Адидас”.

„Каква нагла индийска схема със съдействието на България! Как не ви омръзна да ходите по нас но ще умрете ние пак ще се оправим!!! Индиския боклук ме изгониха от работа че нося клин Адидас…сега сган гнусна ще видим как ще внесете стока за смрадливите ви магазини…и мениджърката angelika tsifouti българска циганка я направили гъркиня…изродия Костов!”, написа във фейсбук, в характерния за сестрите полуразбираем стил Вяра.

Същата сериозно се е поангличанчила, защото в профила си е превела личното си име на английски и участва в социалния живот на познатите си под името „Faith Ilieva Stancheva”.

Въпреки че по статус е „необвързана”, благоевградчанката видимо непрекъснато е ухажвана, но все от неподходящи навлеци. През няколко дни тя търси съчувствие от познатите си с постове от рода на „Високо планински джентълмен! Решил да се прави на влюбен за паспорт!” и „Моля за помощ?! Какво да правя с много тъп мъж….и с къса база….кой създаде тези грешки?!”. Най-много обаче я дразнят публикациите в българските медии, в които наричат нея и сестрите й „тризначки”.

„Чудя се докога ще се продължава с този цирк ТРИЗНАЧКИ!изроди”, избухва от време на време Faith. Обикновено първите успокоителни слова идват от сестра й Надежда, според която тази върховна обида ще се върти в общественото пространство „докато не умрат всички комунисти…”. Самата Надежда се люти много на „тризначки” и непрекъснато набива канчетата на „журналята” с атрактивното обяснение „Ние не сме тризначки всички го знаят, а мълчат от срам.. всяка си има майка и баща и не сме на еднакви години… ГНУСНА ДЪРЖАВА!!!”.

Естествено, и Надка си е превела името на английски и се вихри във Фейсбук като „Nadezhda Hope Stancheva”.

За третата близначка – Любов, благоевградчани твърдят, че наскоро си е дошла тук във ваканция заедно с детето си. Преди години тя първа замина за Лондон при приятеля си, който бил турчин, а после изтегли при себе си и устатите Faith и Hope.

БОРЯНА ЦОНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *