Благоевградската ресторантьорка Д. Аргирова взе „Гъбката“ на Бачиново, след като преди 5 месеца К. Терзийски-Рико се отказа от заведението

Собственичката на кафе-пица „Магнолия гардън“ в Благоевград Десислава Аргирова е новият стопанин на заведение „Гъбката“ в местността Бачиново. То е затворено от края на ноември м.г., когато предишният наемател Кирил Терзийски-Рико му сложи ключа заради Ковид кризата и отлива на клиенти, страхуващи се да не се заразят. Младата ресторантьорка е наела заведението, чието последно има бе „Сити парк“, от собственика му, бизнесмена Иван Давидков-Яйцето. В момента там тече ремонт.

На въпрос на „Струма“ дали няма притеснения за разширяване на бизнеса си, свързани с епидемията, Д. Аргирова отговори: „Има програми, насочени към запазване на персонала, които ползваме. Не можем да стоим и да чакаме, без нищо да правим. Пандемията ще отмине и всички се надяваме това да стане по-скоро“.

Д. Аргирова не замразява основното си заведение „Магнолия гардън“ в кв. „Еленово“, по-популярно с предишното си има „Випс“, което купи през лятото на 2019 г. Заради него тя прекрати договора си с общинския съветник Христо Ковачки за наем на комплекс „Кристо“, който също стопанисва известно време.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *