HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградска абитуриентка направи прическата и грима за бала и измисли модела на роклята си

Абитуриентката от Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ – Благоевград Ани Николова сама си направи прическата и грима за бала. Освен това девойката от паралелката по фризьорство измислила и модела на атрактивната си черна рокля.

„Гримът ми отне 20 мин., а прическата малко повече. Като цяло се справих за 1 час”, обясни дванадесетокласничката, която иска да надгражда знанията си с курсове по гримьорство и да учи „Психология”. Съучениците й пък допълниха, че е истински професионалист и затова й били необходими само 60 мин. за направата на цялостния макиаж.

18-те абитуриенти на ПГТЛП дефилираха заедно с класната си Цветелина Котева. Учителката по английски език похвали учениците си и сподели, че във випуска има двама пълни отличници. Единият от тях, Валентин Николов, които бе кавалер на класната си, сподели, че вече е намерил реализация по специалността си и работи като готвач в благоевградско заведение. Другата отличничка, Диана Крънчова, също от паралелката по готварство, пък сподели, че обмисля дали да учи висше образование.

Пъстри, красиви и в приповдигнато настроение, дванадесетокласниците на ПГТЛП минаха по червения килим и отпразнуваха завършването си.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *