Топ теми

Благоевградска красавица започна снимки за „Откраднат живот“, чакаме сериите в края на ноември

Красивата благоевградска актриса Лили Сучева бе ангажирана за снимки в хитовия български сериал „Откраднат живот“.  Завчера тя застана пред камерата и в една от почивките побърза да се снима с двама от главните герои в сериала – д-р Захариев /актьорът Емил Марков/ и д-р Наков /Свежен Младенов/. „Забавляваме си се“, написа Лили под фотото, на което е видно, че въпреки маските всичките се веселят на нещо, случило се на снимачната площадка. На другата снимка тя е в ролята на пациент в болницата, която ангажира вниманието на българите от 2016 г. до момента.

По молба на „Струма“ вчера Лили говори с продуцента на филма какво от участието си в сериала може да разкаже, но се оказа, че според подписания контракт няма право дума да обели. Единственото, което благоевградчанката сподели, бе, че вероятно сцените с нея ще бъдат излъчени в края на следващия месец, но и това не е сигурно.


Лили не се сдържа и публикува снимки с двама от главните герои в хитовия „Откраднат живот“ и на себе си като пациент

32-годишната Л. Сучева до момента има няколко театрални роли в Сатиричния театър /”Шпионажът през каменната ера или Гущерчето”/, ДТ „Никола Вапцаров“ в Благоевград /“Вампир”/, Народен театър „Ив. Вазов“ /“Ничия земя“/ и др. В момента Сучева не е на щат и живее в София. Тя е член на едно от най-артистичните семейства в Благоевград – сестра й Мина е певица, майка й Жана е хореограф и бивш солист на ансамбъл „Пирин, баба й Лиляна Цветкова – известен учител по френски език, е отличен акордеонист, а дядо й Тодор много години пял в хор „Ален мак“.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *