Благоевградските близнаци Цоневи след финала на сапунката: Феновете ни са най-великите в България, чувството да преподпишем е уникално

Благоевградските близнаци Цоневи трудно сдържаха емоцията си след финала на сапунката на Герена, в която изпълняваха главната роля. Сагата остават или си тръгват от любимия отбор се проточи няколко месеца, но в крайна сметка завърши с хепиенд за двете страни, след като юношите на орлетата подновиха договорите си със сините за срок от 1 г.

“Чувството да преподпишем с „Левски“ е уникално. Радвам се, че и тази година ще играя за любимия си отбор. Надявам се тя да е доста по-резултатна от миналата. Всички знаем каква е ситуацията в клуба. В този момент трябваше да проявим нужното търпение. Сега вече имам договор, гледам напред към първенството и се надявам на добри игри”, бяха първите думи на Р. Цонев.

“Нямаше съмнение в мен, че може да не остана в отбора. С Боби чакахме договора. Както знаете, имаше предложения от други тимове, но това не ни грабваше окото. Нашият интерес, желание и идея винаги са били да сме тук. Ние го доказахме. От новия сезон очаквам в трудната ситуация да сме един колектив, като едно цяло на терена. Само и единствено по този начин можем да постигнем резултати, да показваме добри игри и да взимаме точки. Повечето момчета сме българи, познаваме се, но трябва да го пренесем на терена, а не само в съблекалнята. Каквото и да кажа за нашите фенове, ще е малко. Те са най-великите в България. Точно в тези моменти се вижда един фен колко държи на отбора си и колко го обича“, каза още халфът, след което думата взе и неговият брат.

„Доста дълго чаках този момент, както аз, така и привържениците. Надявам се с подписите на мен, Ради и Анди Краев нещата да се нормализират в клуба. Дано скоро да зарадваме феновете, защото и те изстрадаха много. Бях уверен, че нещата ще се получат. За всички ще бъде много добре, ако в скоро време ситуацията и от финансова гледна точка, което ни беше обещано, да се оправи. Добрите резултати за „Левски“ винаги са първите места, но в последно време е малко по-сложно. Вярвам лошите моменти вече да са зад гърба ни и да започнем да постигаме успехи. Чисто кондиционно за нас с брат ми има още какво да се желае, доста време бяхме контузени, сега пропуснахме няколко контроли. В официалните мачове е различно, там трябва воля и дух“, заяви Б. Цонев.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *