Благоевградските „джигити със сърца“ подредиха уникална елха от запалени автомобилни фарове на полигона

Управителят на фирма за продажба на всякакъв вид автомобилни добавки, автомобилен състезател, протестър и председател на занимаващия се с благотворителност клуб „Kochinka Team Racing“, чиито членове благоевградчани наричат „джигити със сърца” – Стефан Делиов, организира уникална елха от запалени фарове на автомобили, която от 6 декември обикаля фейсбук и събира главно аплаузи. Идеята била на члена на клуба Милен Чавдаров, а Делиов събрал последователите й във фейсбук на 8 декември в 16.00 часа на полигона до Благоевград. Отзовали се над 30 души, а подреждането на колите отнело часове. Накрая, естествено, трябвало да се намеси женска ръка – съпругата на Стефан Донев поела аранжировката на автомобилите и когато пуснали фаровете, изгряла уникалната елха, която продължава да забавлява повечето от потребителите на фейсбук и те си препращат един другиму снимката като празнична картичка. Стефан Делиов Управителят на фирма за продажба на всякакъв вид автомобилни добавки, автомобилен състезател, протестър и председател на занимаващия се с благотворителност клуб „Kochinka Team Racing“, чиито членове благоевградчани наричат „джигити със сърца” – Стефан Делиов, организира уникална елха от запалени фарове на автомобили, която от 6 декември обикаля фейсбук и събира главно аплаузи. Идеята била на члена на клуба Милен Чавдаров, а Делиов събрал последователите й във фейсбук на 8 декември в 16.00 часа на полигона до Благоевград. Отзовали се над 30 души, а подреждането на колите отнело часове. Накрая, естествено, трябвало да се намеси женска ръка – съпругата на Стефан Донев поела аранжировката на автомобилите и когато пуснали фаровете, изгряла уникалната елха, която продължава да забавлява повечето от потребителите на фейсбук и те си препращат един другиму снимката като празнична картичка.

Въпреки симпатичността на идеята се намериха хейтъри, които не пропуснаха да се правят на интересни с коментари от типа на: „Светът загива, а вие се лигавите с някакви си коли там“. Техните постове предизвикаха Делиов, който нарече коментаторите „жалки дребни душици с остра липса на секс в живота си!“.

„От години насам правим благотворителни кампании, осъществяваме идеи, с които да допринесем за доброто настроение на повече хора. Вчера се опитахме отново да стане така – събрахме приятели и техни приятели, изрисувахме едно коледно дърво с автомобилите си с цел да повдигнем коледното настроение на хората, да предизвикаме усмивки и да покажем, че автомобилистите не сме толкова лоши, за колкото ни мислят… Е, според мен стана красиво, радостно и носеше магията на Коледа!….. Да…., ама не! …. Веднага почнаха да ни плюят по разни групи за това, че знамето било на земята, как можело такова нещо… Господа, веднага ще ви предизвикам вие да направите нещо по-добро от нас, по по-правилния начин! Няма да позволя да хайтите момчетата и момичетата, които мръзнаха цял ден там, за да накарат хората да се усмихнат поне за секунда! Заради такива дребни души като вас се съсипва всичко, НЕуважаеми, а не заради такива като нас! Защото ние поне се опитваме да направим нещо, докато вие си чешете езиците като мишки, скрити зад телефона или компютъра, и бавно, но сигурно отказвате много хора да участват в нещо добро и красиво!“, написа Делиов на страницата си.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *