Благоевградският бизнесмен Димитър Стойков релаксира на остров Санторини с приятелката си Диана, компания им прави семейство Месечкови

Благоевградският бизнесмен Димитър Стойков изкара вълнуваща почивка с приятелката си Диана на красивия остров Санторини. Двамата се отдадоха на пълен релакс – слънце, море и развлечения, споделени в компанията на известния хореограф и танцьор Атанас Месечков и съпругата му Кремена. Приятелските семейства разгледаха забележителностите на остров Санторини и обиколиха луксозните ресторанти, които предлагат риба и морски дарове.


В компанията на сем. Месечкови

За приятното преживяване стана ясно от снимките, които публикува в социалната мрежа Димитър Стойков. Изключително доволен от съвместната почивка останал и Атанас Месечков, който също качи обща снимка от Санторини със следния пост: „Приятелството е трудно в днешно време, не защото няма истински хора, а защото всичко е толкова омерзено и изкривено, че хората губят реална представа за себе си и живота. Нали знаете, че в този живот истинските приятели се броят на пръстите на едната Ви ръка. В най-добрия случай на двете Ви ръце“.


Димитър Стойков и приятелката му Диана

След едноседмичния отдих бизнесменът Димитър Стойков се върна към мениджмънта на две от предприятията си – фабриката за дрехи в Благоевград и цеха за бутилиране на изворна вода и бира в с. Стоб.

Санторини е само прелюдия към предстоящото морско пътешествие, което благоевградският милионер планира през лятото, този път с яхтата си, в компанията на приятелката си Диана.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

4 Коментара

  1. Иван

    Другия господин води една от най-големите хранителни вериги. А дамата до него е загадъчна , може би е новата му половинка.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *